Persoane interesate

sâmbătă, 25 septembrie 2010

Dragonfly in silver sunset

"In legendele Zuni , libelula este o creatura samanica , simbolizand puterea supranaturala. Transparenta aripilor sale permite distingerea realitatii in mod direct, nealterata de filtre si lumini menite sa o impodobeasca si optimizeze pentru a maguli privirea


 Culori si contururi apar fara contexte partinitoare, simple si umile sau poate consistente si trufase, netrunchiate si pasibile de analiza legitima si acurata. Textura si dimensiunea lor simbolizeaza insa fragilitatea acestei valente, fiindca intotdeauna realitatea dezmembrata in subansamble si privita de foarte aproape nu va mai parea nici armonioasa si nici estetica.
Totodata, libelula e purtoarea unei libertati matasoase si diafane ce poate fi usor intinata si desirata in lipsa cumpatarii si a exacerbarii importantei sale in sistem. Fragilitatea vine tocmai din abilitatea sa de a se inalta si a permite precizia detaliilor, si indiferent de evolutie In setul ales drept materializarea dragonului zburator, etericului prezent in forma aerodinamica si in delicatetea trupului i se suprapune imprimarea intr-o platforma metalizata care vine sa ancoreze si substantializeze, pavoazand zborul cu straluciri de amurg argintiu." (Ramona J )
Colierul este preferatul meu  ,oh boyyy,I love ittt !!

Piesele se vand si separat.
Pentru detalii,comenzi sugestii : dragonfly.accessories@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu