Persoane interesate

sâmbătă, 25 septembrie 2010

Set " Wild Stripes""Amintirile frumoase, atat de rare si pretioase, nu pot fi recuperate si nici restaurate. Dar le poti pastra si mai ales insera sub forma de nostalgie sau insufletire, ori materializate in oameni si obiecte de care sa le arborezi. Pentru mine o bijuterie functioneaza intotdeauna ca un vortex temporal spre cimitirul simtirilor, ca ofranda a biruintei sau ca pavaza impotriva pasibilitatii de a repeta greseala.
Setul de mai jos e reflexia sublimitatii si unicitatii imaginatiei, grevat pe indemanarea si migala din care a capatat forma si fond. Intotdeauna accesoriile hand-made pastreaza darul de a individualiza purtatorul prin simularea exclusivitatii si prin coroborarea cu inflacararea si pasiunea celui ce le-a lucrat. Nu exista ideea de uniformizare ca amorfism ori neparticularizare, nici macar nu poti categoriza si standardiza decat in ce priveste uniformitatea temei, materialelor sau culorilor. Fiecare proces de conturare si edificare e special, ca si starile traite de artizan. Poate zambea privind pisoiul lenes ce se alinta pe sofa...ori poate era cuprins de nostalgia toamnei ce vine sa acopere si aplatizeze dogoarea verii ce trecu.
La ce m-am gandit privindu-le?"


Piesele se vand si separat

Colierul din lung devine foarte lung :) 

 


"Intai de toate, la pattern-ul zig-zag ce constituie semnatura Missoni. Tesaturi pretioase si delicate mixate cu accentele etno-folk ale imprimeului si imbinarea culorilor, de la clasic si "dulce" la inedit ce acapareaza prin agresivitatea jocului de nuante." (Multumesc Ramona J  pentru minunatele ganduri ) Bratara este reglabila                                                   
Piesele se vand si separat
Pentru comenzi,intrebari : dragonfly.accessories@yahoo.com

Un comentariu:

  1. Multumesc si eu pentru invitatia de a-mi exersa si implicit eficientiza imaginatia,nu iubesc nimic mai mult decat sa privesc un citat sau o imagine ca unica limita in care pot sa alerg liber si sa manifest infinite extensii.
    Eu scriu,tu modelezi....castigul sufletesc este intreg de ambele parti.

    RăspundețiȘtergere