Persoane interesate

duminică, 26 septembrie 2010

Blue lagoon

             " Forma  lor exprima armonie si continuitate. Cercul, o curba inchisa perfecta care revine mereu asupra ei insesi , simbolizeaza infinitatea , integralitatea si unitatea. E forma soarelui, a lunii pline, a planetelor, a inelului de casatorie, Zen, a coroanei si aurei. In budismul tibetan, albastrul este culoarea lui Vairochana, a Intelepciunii transcendente, a potentialitatilor si, simultan, a vacuitatii, a carei posibila imagine este aceea a imensitatii cerului albastru. Lumina albastra a Intelepciunii lui Dharmadhatu (lege sau constiinta originara) are putere orbitoare, dar ea este cea care deschide calea Eliberarii. Culoarea albastru face sa creasca capacitatea de aparare imunitara si faciliteaza foarte mult regenerarea celulara, scade presiunea sanguina, calmeaza respiratia si reduce frecventa pulsului.  Odihnitoare si linistitoare, indeamna la calm si reverie, predispune la concentrare si liniste interioara, confera seriozitate, reverie sublima, disponibilitati evocatorii, senzatie de spatialitate, ingaduinta, pace inefabila, dor, nostalgie spirituala, favorizeaza amplificarea proceselor de inhibitie si de incetinire a ritmului activitatii, face sa apara senzatia de departare in spatiu, de detasare, de infinit si meditatie spontana. Simbolizeaza incredere, loialitate, intelepciune, inteligenta, credinta si adevar. Spre deosebire de culorile emotionale. rosu, galben, oranj, este legat de constiinta si intelect, echilibreaza.


 Imprimeul aminteste de unicitatea amprentei digitale, functionand asemanator unei peceti si desemnand caracterul aparte si irepetabil al fiecarui purtator ce-l face sa para detinator exclusiv.Asemenea unui parfum care se dezvaluie diferit in functie de pielea purtatorului." (Ramona J )
Setul este format dintr-un inel (reglabil, inoxidabil, lăcuit și lipit cu multă grijă) plus o pereche de cercei micuți cu tije argintate ..
Piesele se vad si separat 

7 comentarii:

 1. you have such a fun blog here!! thanks for following mine!!

  allisterbee.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Pandantiv din modelul acesta nu ai ?:o3

  RăspundețiȘtergere
 3. Ba da,are diametrul de aproape 4 cm,mail me sa-ti trimit poza :)

  RăspundețiȘtergere
 4. de fapt uite-l aici : http://4.bp.blogspot.com/_5zXjkMEatBU/TBIU0JRz5sI/AAAAAAAACI8/URVKq1hpYbs/s1600/2+a.JPG (era expus pe vechiul blog )

  RăspundețiȘtergere
 5. 18 lei (ata cerata in 3 fire + inchizatoarea sunt incluse) si nu uita de cadoul oferit la fiecare comanda :)
  Daca te hotarasti si vrei sa fie al tau trimite-mi mail,nu scrie aici te rog.
  Merci :)

  RăspundețiȘtergere
 6. frumos blog e foarte frumoase bijuteri te urmaresc cu placere lili un pupic

  RăspundețiȘtergere