Persoane interesate

joi, 28 aprilie 2011

Cranberry blossoms


"Ghirlandele de merisor izbucnit in mii de muguri plapanzi se scalda in razele soarelui molatec, modelandu-se in podoabe neasemuite, cu sclipiri de sidef si quartz, praf de zane. Moi si decadente precum vata de zahar roz ce ne topeste in gura particule de copilarie si fericirea celui ce n-a cunoscut inca soaptele intunecate ale vietii , diafane precum fulgii ninsi de ramurile ce strajuiesc capul si umerii unor indragostiti intr-o barca scursa pe lacul scanteind de taine si vise. Poate cel din urma armurg, sau poate cel dintai....o lume ce-ar vrea sa le sfarame vraja, si 2 inimi ce-si fac pavaza din coltul lor de rai. Buzele lui saruta incheietura fina si palpitand de sangele torid, si-n urma lor se tes bijuterii gingase demne de cea careia ii jertfeste suflet si ochi arzatori." (Ramona J)

Dupa 2-3 purtari ,o parte din lantul bratarii se va lasa putin obtinandu-se un efect tare dragutcolierul este reglabil

tinute ce se potrivesc setului (din punctul meu de vede,don;t judge me !!! )

 Imi pare rau dar nu mai stiu care e sursa fiecarei poze,sper sa nu fie probleme ...

un machiaj diafan pe care l-am facut zilele trecute si care se potriveste cu acest set (din nou,e doar parerea mea :))))


                              Date tehnice 
materiale folosite : perle din acryl,de cultura (2 buc),cristale fatetate de sticla,margele de nisip,din sticla,accesorii metalice negre(metal gun )
-piesele se dau si separat sau in orice combinatie dorita de tine 


 nu ezita sa-mi scrii :dragonfly.accessories@yahoo.com 

Vreau sa stiu daca va plac astfel de postari (accesorii+tinute+ ocazional machiaje)

7 comentarii: