Persoane interesate

luni, 27 iunie 2011

Set Black & White Stripes


Set lucrat manual din fimo, compus dintr-o pereche de cercei cu tortite si un pandant dispus pe  lantisor reglabil
Accesoriile metalice sunt in nuanta metal gun :) 


Le puteti achizitiona de aici :
http://www.crafty.ro/Dragonfly
 _________


De curand a rasarit in blogosfera romaneasca un coltisor virtual dedicat celor care lucreaza cu argila polimerica . Ca sa intelegeti exact despre ce e vorba, va voi prezenta descrierea oficiala :

"Pentru ca piata de handmade din Romania este intr-o continua crestere, au luat nastere mai multe comunitati virtuale unde artistii (sau artizanii) pot comunica, isi pot impartasi experientele cu persoane care au aceleasi preocupari si isi expun noutatile fiind deschisi la sfaturi si idei.Noi suntem o echipa de fete pasionate de handmade si in special de lucrurile frumoase care se pot face din argila polimerica.
Astfel ne dorim sa cream un coltisor virtual dedicat exclusiv celor care lucreaza cu argila polimerica. Un loc unde incepatorii sa poata gasi cat mai multa informatie sistematizata si raspunsuri la cat mai multe intrebari, iar cei mai avansati sa aiba prilejul de a se lauda cu cele mai frumoase realizari si de a da sfaturi celor care sunt abia la inceput.

Ideea generala este sa crestem impreuna. Cate un ghiont, o lauda, un cuvant bun, un concurs, putina competitie si cat mai multa motivare, ar putea fi unele dintre ingredientele secrete pentru evolutia fiecaruia dintre noi din punct de vedere al creativitatii."
Este vorba despre : http://polymerclayro.blogspot.com
Vreau sa va anunt ca deja au dat startul unui concurs foarte dragut la care sper sa participati, mai ales ca tehnica e interesanta iar premiile atractive :)
  
Tema este: Colier realizat cu margele CHEVRON.
                                          Durata: 3 saptamani. Durata votare: 1 saptamana.

Juriu: 
       Cristina Cristea (Bana Designs)
Daniela Dorcu (Dragonfly)
Raluca Vacaru (Margeluta)
                                                      Ionela Zanoaga (Zuri Jewelry)

3 comentarii: